2/02/2016

Januar favoritter

Januar har været en super hyggelig, og ikke mindst kold måned.
Den har været fyldt med massere tæpper og varm kakao.
Så i denne måned har jeg haft en masse favoritter der afspejler årstiden, og at jeg har også haft nogle syge dage, som man nok også kan se i mine favoritter :)Tæpper 
jeg har ligget så meget under varme tæpper i denne her måned, så det blev jo nød til at være en favorit, og især de her tæpper fra Bilka er virkelig dejlige og bløde.og de er så dejlig varme når man fryser så meget at man har brug for mere end bare sin dyne. de kan købes her.

Hygge sko 
Jeg har elsket mine hygge sko fra h&m det aller første jeg gør om morgnen er at tage mine hygge sko på og så er dagen ligesom igang de kan købes her.

The 
jeg er blevet så mega glad for the i januar, jeg er normalt ikke den store the drikker.
Men det skal jeg da lige love for jeg er blevet især grøn the og jordbær the. Det er også virkelig en af de bedste måder at starte dagen på. Med en dejlig varm kop the.

Sterinlys
Det er så hyggeligt at have et sterinlys tændt især bath and body works store duft lus det giver bare hele rummet en super dejlig duft især duftlyset der hedder frence lavender som kan købes her.

Morgen kåbe
det har også været en af de der ting jeg tager aller først på om morgnen, og hvis jeg er hjemme hele dagen er den på fra morgen til aften. Jeg syntes det er noget af det aller bedste at gå rundt i en blød og varm morgenkåbe. kan købes her.

Girl online 
Jeg har været så vild med zoellas første bog og kan ikke vente til at jeg skal læse nr.2 .
hendes bog er så super god,den har bare så mega god og har det hele med. Den kan virkelig godt anbefaldes den kan købes på engelsk her og på dansk her.

Pretty little liars 
Jeg har ikke set så mange film i januar, men til gengæld har jeg været klistret til skærmen når de nye Pretty Little Liars afsnit er kommet ud. Og wow den nye sæson er fed.
Ser i Pretty little liars?

Sang 
min ynglingssang har helt klart været sangen ROSES den er så god. Ud over den har jeg også hørt Troye Sivans album på repeat.


Håber i fik inspiration
hvad har jeres faroritter været i januar ?4 kommentarer:

 1. Morgenkåben er bare så fin!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med den :)

   Slet
 2. Fint indlæg. Er selv igang med at læse Zoella's bog, og indtil videre synes jeg den er ret god (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) den er altså bare så god :)

   Slet