8/22/2015

10 gode serier



Hey

Jeg er typen der ser vildt mange serier og ser dem rigtig hurtigt,hvis jeg fx høre om en serie eller ser
en reklame kan jeg næste dag have set en hel sæson, og blive ved med at se den indtil jeg er "up to date". ellers elsker jeg også bare generelt at se serier fordi, når man ser en helt vildt god film så hader jeg det der med at den bare stopper og så  var det ligesom bare den film. Der er det vildt lækkert med film man kan blive ved med at se dem til man ikke gider mere, og starte igen når man har tid.

Idag vil jeg anmelde en masse serier så i måske kan få lidt inspiration hvis i ligesom mig bare elsker at se serier:

pretty little liars: Det er en super spændende serie med massere gys og drama man følger nogle piger som begynder at blive blackmailet, af en der hedder A. Hele serien går ud på at finde ud af hvem a er. Det er personligt min ynglings serie over alle og wow den er så spændende.

gossip girl: Det er en serie om nogle drenge og piger der går i High school. Det der ligesom gør serien anderledes er det at der er en der kalder sig for gossip girl som, kender næsten alles hemmeligheder eller får hints om folks hemmeligheder og sender så hemmelighederne ud til alle. Der er både meget meget rige mennesker og folk der er middelklasse.

extant: Det er en serie ude i fremtiden, som handler om astronauten molly som skal på en lang solo mission ude i rummet men der sker noget  uselvandeligt. Hjemme på jorden bor hendes mand og deres "barn"som er en humanic-robot,og han er den første af slagsen.

orange is the new black: der kan man få sig et godt grin, det er et kvinde fængsel hvor kvinden chapman er kommet ind fordi hun for 12 år siden smuglede en kasse med narko for hendes da værende kæreste Alex.

once upon a time: er en super hyggelig og uhyggelig serie, hvor der både er den rigtige verden men også eventyrs verden det hele. Henry finder ud af han er adopteret og søger efter sin biologiske mor-Emma, som var meget ung da hun fødte ham, men han finder hende og de bliver gode venner men det er henrys adoptivmor ikke glad for hun vil ikke have noget som helst med emma at gøre.

revenge: Det handler om Emma Thorne/ Amalie, som fik taget sin far fra hende som var det eneste familie hun havde kontakt med, hun er overbevist om det er Victoria som var hendes fares kæreste/affære der fik ham væk, så nu er hun flyttet ind i sit gamle hus ved siden af Victoria for at tage hævn over hende og hendes familie en for en.

the carrie diaries: det er blevet en af mine ynglings serie den er filmet i 2014 men det skal ligne det er fra 80'erne, det er mega godt lavet da andre film fra den tid er i rimelig dårlig kvalitet. Den handler om carrie der prøver at finde ud af hvad hun skal. Hendes mor er død så hunbor med hendes far og lillesøster. Carrie elsker mode og Manhatten.

the vampire diaries:det er en vildt spændende serie, der er massere forskellige overnaturlige væsner. hovedpersonen er Elena som har mistet sin mor, lever med sin far og lillebror, Hun lære stefan og damon at kende og falder lidt for dem begge og så sker der en masse med hende og hendes venner.

under the dome: En hel by er blevet fanget under en kuppel og der kommer forskellige ting som gør det rigtig svært at leve der inde og det skal de prøve og løse, de ved ikke hvorfor kuplen er kommet og de kan ikke komme ud, mange dør pga de mange udfordringer.

awkward: den handler om hovedpersonen Jenna som bar gør en helt masse akavet ting og har rigtig mange pinlige øjeblikke, det er en supersjov serie med lidt drama og en helt masse humor

Håber i nød at læse med og i fik lidt inspiration til at hvis du vil starte med at se en ny serie XX

5 kommentarer:

  1. Tak for inspiration, flere serier deler vi samme passion for.. dejligt du læser med på bloggen..:) mvh Camilla // blondetoner.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Er super glad for at læse med på din blog :)

      Slet
  2. I OITNB smugler hun ikke narko - men penge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo det mener jeg, det er rigtig lang tid siden jeg har set starten :)

      Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet