9/13/2015

Dekorer dit værelse

Hej
Idag vil jeg vise jer nogle forskellige ting, i kan bruge til at dekorer jeres værelse. Og gøre det lidt mere personligt.
       
Find puder her, duft lys her, kunstige blomster her, tæppet her.

Seng
En god ting er, at lave en seng med et pænt senge betræk og en masse dejlige puder, i massere forskellige farver og former. Det gør dit værelse mere hyggeligt, og super pænt når man får det sat ordenligt.
Hold sengen i de samme toner så det f.eks. er Sort, grå hvid eller Grøn, lysergrøn, blå, lyserblå. eller en masse pastel farver ville også se super fint ud.

Skrivebord
Mit skrivebord er også mit make-up bord. Hvis dit også er det, så køb nogle akryl bokse, evt hvide kasser til hår og ansigts pleje. Jeg har også alle mine makeup børster i store Ikea krus.
Sørg for altid at holde dit skrive bord pænt og organiseret, det ser meget pænere ud, end hvis det hele er uorganiseret.

Blomster
Blomster er en super god ide hvis du gerne vil dekorer dit værelse.Det giver liv og farve, men hvis du ligesom mig er rigtig dårlig til at vande dine blomster.Så køb nogle kunstige planter, man kan få nogle der ligner ægte planter på en prik. (Du kan finde kunstige planter her)

Lys
Køb en masse forskellige lys, og sæt dem rundt om i værelset. Det gør værelset rigtig hyggeligt.
du kan f.eks. købe duft lys, det får også dit værelse til at dufte meget personligt, og du kan købe helt normale lys til at pynte, eller du kan købe kunstige lys hvor der er et batteri i, og det ligner det er et rigtigt lys. Hvis du ikker er så meget for at have levende lys, og du er bange for der er noget der brænder, hvis du falder i søvn.

Billeder
Du kan printe en masse af dine billeder ud, du har taget gennem tiden. Du kan også gå på tur med kameraet og tage en masse pæne billeder, Eller finde billeder fra din Instagram.
Du kan gå på nettet og finde en masse citater og pæne billeder.
hvis du er den kreative type kan du også, prøve selv at male eller tegne et billede og hænge det op.

DIY
Søg på DIY room decor på youtube, der kommer mega mange forskellige videoer med massere forskellige ideer til dit værelse. Det gør dit værelse super personligt og mega pænt. Og hey hvis din DIY ikke lykkes første gang, så prøv igen. Det kan tage tid at lære at lave tingende som du gerne vil have dem.

Håber i kunne lide dette indlæg XX

2 kommentarer:

 1. Absolutely love this! Thanks for sharing - I didn't know you could make scrunchies on your own!

  Love, Kerstin
  www.missgetaway.com

  SvarSlet
  Svar
  1. i´m really glad you liked it <3

   Slet