6/01/2016

Maj favoritterFatboy hængekøje kan købes her
Sidste år købte vi i min familie en Fatboy hængekøje. Især i starten af maj lå jeg i den hele tiden, den er nemlig helt vild dejlig og lige det større en normale hængekøjer. Man kan sagtens ligge flere i den, mig og 2 af mine veninder lå i den samtidig så den er altså dejlig stor.

Moss Copenhagen jumpsuit kan købes her
Den her jumpsuit har været så så så  dejlig i maj, den er bare helt super til når det er varmt men ikke sådan shorts og t-shirts varmt. Og den er helt fantastisk fordi man både kan have den på der hjemme, men den kan også sagtens stiles op, som jeg gjorde til en fødselsdag i Maj.

Vandfodbold Det eneste du skal bruge er lige så mange plastik flasker som der er spillere og en bold 
Jeg har i denne Maj måned, spillet en masse vandfodbold i mens det har været varm. ( Hvor der står to flasker fyldt med vand, og man så skal ramme hinandens med en fodbold) Jeg syntes det er super sjovt og hyggeligt.

Citron vand 
Jeg er så dårlig til at drikke vand, og glemmer det hele tiden, det er bare så kedeligt. Så jeg er begyndt næsten hver dag at tage et glas koldt vand med isterninger, og presse en halv citron ned i vandet. Det smager super godt og så er der enda også en masse gode vitaminer i citroner.

Oreo is 
De nye Oreo is er så gode, hvis du ikke har prøvet em endnu kan jeg klart anbefale dem. De er virkelig bare så gode.

Jeg levede bog af Gayle Forman kan købes her
"Cody´s bedste veninde, Meg, bliver fundet død alene på et motelværelse. Hun har begået selvmord. Cody er knust. Hende og Meg delte alt – så hvordan kunne Cody undgå at se, hvor slemt det stod til med Meg? Da Cody rejser til Meg´s college for at pakke de sidste af hendes ejendele ned, finder hun efterhånden ud af, at der er meget, Meg aldrig har fortalt hende."

Jeg syntes den var vildt god, især ude i solen med et lækkert glas citron vand. 

Film : The blind side 
Super sød film, som virkelig for en lyst til at hjælpe andre mennesker.Musik : I Hate U I Love U og Eyes shut
Jeg har virkelig elsket de her 2 sange, især til bare at spille ude haven i mens jeg har spillet vandfodbold, med venner og familie


Hvad har været jeres favoritter i Maj 
håber i fik inspiration 

2 kommentarer:

 1. Elsker "favoritter" blogindlæg! Jeg må bare prøve oreo isen engang :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager simpelthen også helt fantastisk :)

   Slet