7/03/2016

Juni favoritter

Karbad
Jeg har desværre haft lidt ondt i halsen, og hoste i juni. Det er heldigvs ved at være ovre nu, men har dog stadig lidt krilder i halsen om morgnen. Men jeg har elsket at tage lange varme karbad, det er virkelig bare det bedste når man har ondt i halsen.

Min kaktus plante 
jeg har anskaffet mig en lille kaktus plante og den er bare mega fin.

Plasir face scrub  (kan købes her)
jeg har desværre haft en form for udslæt i midt ansigt, jeg har parfume allergi. Men jeg reagerede meget anderledes på en mygge cream. Og begge mine kinder var fuldstændig tørre i ca en uge. Selvom jeg brugte både meget tykke creamer og olier i hovdet. Det var så slemt at jeg kunne have taget en olie på om morgnen. Og i skolen ville mine kinder blive fuldstændig tørre igen, og det er altså ikke særlig pænt. Men denne skrubbe cream hjalp rigtig meget, da den fjernede alle de tørre hudceller.

Ægge pandekage
jeg har været helt vild med ægge omelet/pandekage, hvor man tager to æg, salt og peber og laver det som en omelet, når den er færdig putter jeg et stykke ost på og folder den over sig selv. HVor jeg derefter ligger den på et stykke rugbrød mhhhh.

Gåden om alaska 
Jeg er stadig ikke færdig med den men den er indtil videre helt vild god.
“Gåden om Alaska” handler om 16-årige Miles, der begynder på kostskole. Her får han et særligt bekendtskab, der kommer til at vende op og ned på hele hans tilværelse. Alaska er gådefuld, ufatteligt sexet, smuk og lige til at falde på halen over, men hun har også store problemer og snart bliver Miles’ liv alt andet end sorgløst."
Orange is the new black
Sæson 4 kom ud i denne måned og jeg er allerede færdig, så det siger vidst meget om hvor godt jeg kunne lide den ahah.


Me before you
Jeg har været inde og se denne i biografen og den kan helt klart anbefaldes, er dog lidt træt af jeg ikke fik læst bogen først, men det går skam nok.
Hvad har i elsket i Juni ?
Håber i har en skøn dag

2 kommentarer:

 1. Love your post!!
  I am glad you enjoyed reading my recent posts.
  Thanks for the support and thoughtful words on my recent post, I deeply appreciate it!!
  MyLyfeMyStory

  SvarSlet
  Svar
  1. thank you so much for the comment :)

   Slet